Tietosuojauudistus 2018

Kuinka käsittelemme tietojasi?

GPDR - Selite tietojen keräämisestä

Opiskelijayrittajyys.fi on verkkosivusto, joka tarjoaa tietoa yrittäjyyskasvatuksesta ja opiskelijayrittäjyydestä, kuten esimerkiksi opiskelijoiden yritysmuodoista, niiden perustamisesta ja työkaluja toiminnan kehittämiseen.

Sivustolla on mahdollisuus syöttää sähköpostiosoite uutiskirjeen tilaamiseksi, jonka myötä tilaaja saa jatkossa sähköpostiinsa tiedon uusista blogikirjoituksista ja tarinoista. Uutiskirjeen tilaaminen edellyttää henkilöltä omatoimisesti sähköpostiosoitteen syöttämistä sekä vahvistamalla tilauksen sähköpostiin saapuvan linkin kautta. Näin ollen tilaaja on antanut suostumuksen viestien lähettämiselle jatkossa ja suostumus siihen on todennettu.

Opiskelijayrittajyys.fi -sivusto ei kerää mitään muita tietoja henkilöiltä sähköpostiosoitteiden lisäksi. Sähköpostiosoitteiden käyttötarkoitus on ainoastaan mahdollistaa uusien kirjoitusten ilmoitusten lähettäminen automaattisesti seuraajan sähköpostiin. 

Uutiskirjeen tilaaja voi muuttaa ilmoitusten tilausasetuksia tai poistaa itsensä rekisteristä painamalla jokaisen sähköposti-ilmoituksen alareunassa sijaitsevaa "Unsubscribe" tai "Manage Subscriptions" nappeja. Sähköposti-ilmoituksella tarkoitetaan viestiä, joka tulee uudesta tekstistä sivuilla seuraajan sähköpostiin. 

Tarvittaessa lisätietoa saa Tomi Rytköseltä sähköpostilla tomi@opiskelijayrittajyys.fi