Featured Video Play Icon

Superfutis -Tarina kuplajalkapalloelämyksestä

Superfutis on uudenlainen pallopeli. Pelissä taklataan muita kuplapuvut päällä juoksevia pelaajia ja välillä saatetaan potkia palloakin. Tärkeintä lajissa on hauskanpito hyvällä porukalla. Superfutis lajina tunnetaan nimellä kuplajalkapallo.

 – Homman nimi on siis, että laitetaan tuollaiset kuplat päälle, törmäillään ja pelataan vähän jalkapalloa siinä samassa, kertoo Superfutiksen perustaja Anttoni Kerkkonen.

 

Anttoni kertoo pelin olevan enemmänkin viihdettä kuin liian vakavaa pelaamista. Hänen lisäkseen Superfutiksen toimintaa pyörittää toinen perustajista Eetu Huosianmaa.

 

 – Asiakkainamme ovat polttariporukat, kaveriporukat, pikkujouluporukat ja firman virkistyspäivät.. oikeastaan kaikki urheilujoukkueista lähtien, Anttoni toteaa.

 

Idea Superfutiksesta sai alkunsa yksinkertaisesti, kun miehet näkivät YouTubessa videon lajista. Ensimmäiset ajatukset heillä olivat, että ”tuohan näyttäisi perkeleen hauskalta”. Idean myötä Anttoni ja Eetu lähtivät selvittämään, oliko Suomessa mahdollisuuksia pelata kyseistä lajia missään. Heille selvisi, ettei mahdollisuuksia pelaamiseen ollut ainakaan lähialueilla, lähimmän toimijan löytyessä Tampereelta.

 

– Päätettiin, että no hitto, ostetaan omat pallot ja aletaan itse pyörittämään tätä hommaa, Anttoni sanoo hymyillen.

 

Pienen selvittelytyön jälkeen miehet löysivät tarvittavat pelivälineet. Kuplajalkapallot ostettiin Tanskasta, josta löytyneet pallot maksoivat hieman enemmän. Laatuun haluttiin kuitenkin panostaa ja jälkeenpäin he ovatkin olleet pelkästään tyytyväisiä valintaansa.

 – Nyt on pyöritetty vuoden verran tätä bisnestä. Kesällä meni todella hyvin ja pelejä oli paljon. Talvella toiminta on hieman hiljaisempaa, mutta pelejä kuitenkin pyöritetään silloinkin, Anttoni kertoo.

 

Asiakkaat tuntuvat olevan tyytyväisiä Superfutikseen. Anttonin sanoin usein jopa niinkin tyytyväisiä, että asiakkaat tarjoavat pizzaa, olutta tai milloin mitäkin pelin jälkeen ja lähtevät hymyillen pois.

Tulevaisuudessa Superfutiksen toiminta tulee jatkumaan samanlaisena, kunhan markkinointiin panostetaan hieman enemmän. Kyselyitä asiakkailta tulee koko ajan enemmän ja ensi kesänä tavoitteena onkin, että Superfutista pääsisi pelaamaan 70 ryhmää, kun viime kesänä ryhmiä oli 40-50.

Anttoni toivookin, että kaikki pääsisivät kokeilemaan heidän hauskaa lajiaan.

Tutustu siis tästä Superfutikseen:

Superfutiksen verkkosivut
Superfutis Facebookissa

 

Opiskelijayrittäjyyden asiantuntija ja yrittäjyyskasvatuksen viestinvälittäjä.
Innostusta tulevaisuuden luomiseen kuuden vuoden yrittäjyyskokemuksella.
044 355 4847 – tomi@opiskelijayrittajyys.fi

One thought on “Superfutis -Tarina kuplajalkapalloelämyksestä

Vastaa